Onze huurders

Mijn naam is Anniek Schuurs en ik werk onder de naam Anniek Schuurs Mediation. Ik ben MfN-registermediator, gespecialiseerd op het gebied van familiemediation. Dat wil zeggen dat ik onder andere stellen begeleidt die willen gaan (echt)scheiden. Mensen kiezen vaak een mediator omdat ze niet in een ‘vechtscheiding’ met (vaak dure) advocaten terecht willen komen. Mediation is uitermate geschikt om tot afspraken te komen over de financiële afwikkeling van de scheiding, waarbij het belang van de (eventuele) kinderen altijd voorop staat. Ik leg de afspraken die cliënten maken vast in een echtscheidingsconvenant en een ouderschapsplan.
Daarnaast bemiddel ik ook bij conflicten tussen familieleden bij familiebedrijven, bij erfeniskwesties en in alle andere gevallen waar er een conflict in de familiesfeer is waar mediation bij kan helpen.
Ik ben jurist en ben 13 jaar in de financiële dienstverlening werkzaam geweest, waarvan 6 jaar als financial planner bij ABN AMRO private banking. Deze achtergrond maakt dat ik cliënten ook op juridisch en financieel gebied goed kan bijstaan.

“Het mag ook makkelijk” is de titel van het boek dat wij,
Linda Spaanbroek en Angela Mastwijk van Shift
Academy, samen schreven. En dat is precies wat wij
doen: mensen helpen om het leven makkelijker te
maken, meer te genieten, ontspannen te werken en veel
vaker geluk te ervaren. Onze klanten willen van hun
stress, angst, depressie of relatieproblemen af en hebben
vaak al van alles geprobeerd om weer moeiteloos te
leven. Wat hen nog niet duidelijk was, is dat er slechts een simpel misverstand het menselijk
geluk in de weg staat. Het is onnodig om uren op een matje te zitten mediteren, diep te
graven in je verleden of jezelf een volledig nieuw karakter aan te meten. Een fris inzicht is
voldoende. Daar helpen wij onze klanten bij. Door met hen in gesprek te gaan. Niks
moeilijks. Vaak licht en luchtig. Waardoor je wellicht regelmatig lachsalvo’s uit onze
trainingsruimte (nr. 95-12) op de eerste verdieping hoort komen. Onze ruimte fungeert ook
regelmatig als opnamestudio voor ons videokanaal en onze podcast “Geluk in de
Aanbieding”. Wij zijn ook maandelijks te horen op Radio Soest en stonden in theater Idea
met onze voorstelling “Slagersdochters on Stage: Geluk in de Aanbieding”.

besta

BESTA is een moderne bouwonderneming met een groot technisch en persoonlijk potentieel. Op dit moment hebben zij meer dan 400 werknemers in dienst, die zowel in het land alsook in het buitenland (Duitsland, Nederland, Slowakije) werken. Vanaf 2009 zijn zij als developer geregistreerd. Wij hebben afdelingen in Duitsland, Nederland en Slowakije.

Hun klanten Beschouwen hen als een betrouwbare partner, die door voorbeeldige organisatiestructuur, vakkundige en tijdige opdrachten uitvoering met behulp van moderne technologies en behoud van hoge kwaliteitsstandaarden gekenmerkt wordt. De genoemde voordelen hadden een positive invloed op de uitbreding van het aantal van hun klanten, zowel in het land alsook in het buitenland en op de positie van BESTA op de bouwmarkt wat tot gevolg een economisch succes had.

Schermafbeelding 2015-12-15 om 13.05.11

Zorgen voor effectieve en transparante projectuitvoering door gespecialiseerde projectondersteuning en tooling

Projecten vertragen vaak door onvoorziene gebeurtenissen, wijzigingen en onvoldoende communicatie tussen de betrokken projectmedewerkers, gebruikers, opdrachtgevers of andere belanghebbenden.

Met een goed georganiseerde aanpak kunnen vertragingen echter tot een minimum worden beperkt. Door effectieve communicatie en snelle opvolging van issues en scopewijzigingen worden projecten wél op tijd en binnen budget opgeleverd.

The PMO Company zorgt voor transparante projectrapportage en sturing. Daarvoor maken wij gebruik van online projecttooling voor real-time inzicht in voortgang en communicatie.

 

De_Weijer_Design

Bij De Weijer Design BNO kunt u terecht voor conceptuele ideeën tot een gereed product en alles ertussenin. Wij bieden u het gehele spectrum aan visuele communicatie. Om dat te kunnen realiseren staan de beste vakmensen tot uw beschikking. Of het nu om een uitgebreid concept gaat of om een deeltaak, wij staan altijd in voor de hoogste kwaliteit. Wij zijn er trots op alle disciplines in huis te hebben. Een groot voordeel is de onderlinge communicatie, die een duidelijke meerwaarde biedt. Onze planner zorgt ervoor dat alles op tijd wordt afgeleverd. U zult ervaren dat bij ons service bovenaan staat.

legendary_pixels_01

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van responsive websites en aanvullende online producten, adviseren we ook in passende oplossingen en online strategie.

Vajra_Vidya

Het centrum Vajra Vidya is een studie- en meditatiecentrum geïnspireerd door het Tibetaans Boeddhisme. In een prachtige ruimte in het souterrain van gebouw Birkstaete vinden verschillende activiteiten plaats. U kunt in het centrum mediteren, maar ook meer te weten komen over het Boeddhisme, de achtergronden ervan en wat het Boeddhisme kan betekenen in het dagelijks leven.

Dazelaar_bewindvoering2

Dazelaar Bewindvoering is een kleinschalig kantoor, gericht op individuele persoonlijke ondersteuning met de dienst Beschermingsbewind voor Meerderjarigen (Onderbewindstelling).

 unnamed

DBNetwerken Automatisering

Uw partner voor uw Online werkplek, Advies en ICT beheer.
IT Specialisten Dino Bloemendal en Bert Prevaes  (beide Prince2 gecertificeerd) hebben in februari 2016 hun krachten gebundeld.
DBNetwerken helpt u bij ICT vraagstukken. Als u een ervaren  servicemanager of een technisch projectleider zoekt bent u bij ons op het goede adres.
Overweegt u een overstap naar de cloud, een migratie naar Office365 of Google Apps,  vraag het ons. 
Wij helpen uw met de aanleg en beheer van uw netwerk, doen WIFI metingen en kunnen uw accesspoints remote beheren.

logo

Onze werkzaamheden bestaan uit het vervaardigen van bouwkundige tekeningen voor zowel particulieren
als architectenbureaus, aannemers en projectontwikkelaars.
Verder kunnen we zorg dragen voor:
* EPC berekeningen
* Constructieve berekeningen en tekeningen
* Calculaties
* Bestekken

Welkom_bij_DaanVormgeving__

Daan Vormgeving

Daan Vormgeving helpt klanten door mooie dingen te maken op het gebied van Grafische vormgeving. Meer info: www.daanvormgeving.nl.

Daan Vormgeving huurt bij ons kantoorruimte voor langere termijn.

logo-Social-media-training-fb

desocialmediatraining.nl

Je bent op zoek naar een Social Media cursus? Dan ben je hier aan het goede adres! Onze social media workshops zijn altijd praktisch en pragmatisch, zodat je gelijk aan de slag kunt. En natuurlijk helpen we je ook strategisch op weg. Je kunt kiezen uit een groot aantal trainingen, cursussen en workshops: van Twitter tot Bloggen, van Facebook tot Linkedin en van SEO tot WordPress en Mailchimp.

desocialmediatraining.nl huurt regelmatig trainingsruimtes bij Ondernemershuis Birkstaete.

Tows_Marketing.jpg

Tows Marketing is een initiatief van Raymond Veldkamp. Door de combinatie van zijn passie voor marketing en zijn kennis over de mogelijkheden van online business heeft hij zich gespecialiseerd in online marketing.

Met verschillende vormen van training, advies en realisatie helpt Tows bedrijven effectief en meetbaar om hun online activiteiten te optimaliseren en daarmee het resultaat van hun marketing en sales inspanningen te maximaliseren. Tows weet de vertaalslag van heldere strategie naar succesvolle implementatie te maken.

Door de inzet van onder andere website optimalisatie, online adverteren, seo en social media helpt Tows ondernemingen bij het behalen van hun doelstellingen op (online) marketing- en communicatiegebied. Het werkgebied is Soest, Amersfoort, Utrecht en omgeving.

Buro Schouten

Administratie & belastingsadvies Buro Schouten

Van Galen Vastgoed bv

Van Galen Vastgoed bv

is actief in de branche bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

761981

Voorrecht

Zowel ondernemers als werknemers hebben te maken met juridische vragen. Dat kan te maken hebben met een arbeidsovereenkomst of bijvoorbeeld een contract met een klant. Of misschien heeft u behoefte aan het op orde brengen van de juridische structuur van uw onderneming of u wilt een training organiseren voor uw management of HR afdeling op juridisch gebied.  
Wat voor probleem u ook heeft op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht of uw 'corporate housekeeping', neem contact op met Voorrecht voor advies om de zaak praktisch, snel en vooral professioneel op te lossen. Voorrecht staat u graag juridisch bij in de vorm van advies of op interimbasis.

beweging30_11_cmyk 

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor onze cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, revalidatiezorg, dagcentra, maatschappelijke zorg, dienstverlening en welzijnswerk (WELZIN) en particuliere diensten en producten (Leef3.nu).

1476709_335378359936398_1395845240_n

AdviseIT voor eigentijds ICT systeembeheer, clouddiensten en een persoonlijke benadering. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel maar ook uw IT beveiliging die in het nieuwe IT tijdperk met tablets en BOYD (Bring Your Own Device) op de proef wordt gesteld.

De medewerkers van AdviseIT hebben meer als 15 jaar IT ervaring die ze ook dagelijks bij houden, waarmee er van eenmanszaak tot middelgrote bedrijven een op en top dienstverlening geleverd kan worden.

 Praktijk_Witzand

 MindClicqChange-219-78

 Schermafbeelding 2016-08-17 om 11.20.32

Fysio Vita

 logo_dimence_groep_-_kleur_rgb

Dimence groep

 van_voor_naar_achter

Henk Vroom - Gezond BoerenVerstand

 

Uniek en veelzijdig boekhoudkantoor in Soest

Thijs! Bedrijfsadministratie & Optimalisatie

Heeft u geen tijd om zelf de belastingaangifte en administratie te verzorgen? Zoekt u een accurate en creatieve partij om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Administratiekantoor Thijs! Bedrijfsadministratie beschikt over een ruime expertise en jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsadministratie. Naast een ruim aanbod aan administratieve diensten, levert Thijs! Bedrijfsoptimalisatie graag een helpende hand waar dit binnen uw bedrijf noodzakelijk is. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u een (tijdelijk) gebrek aan mankracht of expertise heeft. 

Administratiekantoor Thijs! Bedrijfsoptimalisatie is modern en actief betrokken. De medewerkers van Thijs! zijn de perfecte aanvulling op uw bedrijf. Zij gaan rustig en beheerst maar desalniettemin doortastend en doelgericht te werk. Wilt u meer weten over de diensten van Thijs! Bedrijfsoptimalisatie? Klik dan op het logo voor verdere informatie. 

 

 

Acupunctuur Chángchòu

Huiswerkbegeleiding De Berk

Podocentrum Soest

Connected Spots

Buurtzorg Nederland

 

Sofia zorg